Διαφήμιση
Πέμπτη, 05 Μάιος 2022 11:31

Η Chauvet στην Prolight+Sound 2022

Σε ένα εμπνευσμένο και πάντα γεμάτο με κόσμο booth, η Chauvet απέδειξε ότι μεγαλώνει συνεχώς, τόσο προϊόντικά όσο και σε impact.
Οσον αφορά τα προϊόντα η εταιρία μεταξύ άλλων παρουσίασε όλη τη γκάμα των νέων της φωτιστικών, με highlighting το Color STRIKE M, τη σειρά onAir IP Panel range και τα COLORado PXL Bar 8 & 16. Παρούσα και η οικογένεια κινούμενων κεφαλών Maverick (Maverick Force 2 Profile, Force 1 Spot, Force S profile, Force S Spot, Silence 2 Profile), καθώς και οι κεφαλές της σειράς Rogue (Rogue R3 Beam, Outcast 1 Beam, Outcast 1 Hybrid).

Ξεκινώντας από τις νέες CHAUVET Professional COLORado PXL Bar 8 και COLORado PXL Bar 16 (με τα 8 και 16 quad-color RGBW LED αντίστοιχα), να επισημάνουμε ότι αποτελούν δυο fully pixel mappable motorized LED μπάρες που απευθύνονται κυρίως σε τηλεοπτικές, θεατρικές, κινηματογραφικές παραγωγές, αλλά και σε events. Αμφότερες διαθέτουν πιστοποίηση IP65 και είναι εξοπλισμένες με virtual gobo και macros κίνησης με ξεχωριστό έλεγχο για foreground και background χρώματα για εύκολα pixel effects, καθώς και με Omega brackets για εύκολη τοποθέτηση σε τράσες και δάπεδο.

Οσον αφορά τα Pofessional onAir IP Panel αποτελούν full-spectrum LED φωτιστικά ικανά να αποδώσουν υψηλή ποιότητα λευκού φωτός με υψηλό CRI / TLC, με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους να περιλαμβάνουν ομαλό 16-bit dimming curve, +/- green adjustment, emulated redshift, και παραμετροποιήσιμα effects. Παρουσιάστηκαν τα onAir IP Panel 2 με τα 448 LEDs, το onAir IP Panel 1 με τα 224 LED και το onAir IP Panel Min.

Ξεχωριστή η παρουσία και του Color STRIKE M που αποτελεί ένα επίσης IP65 μοτοριζέ strobe/wash φωτιστικό με δυο υψηλής φωτεινότητας κυλινδρικούς λευκούς λαμπτήρας σε διαμήκη θέση να περιβάλλονται από μια επιφάνεια color-mixing και pixel-mappable. Οπως αναφέρθηκε, αποτελεί και strobe light αλλά και wash fixture με 180° tilt range. Υποστηρίζει πρωτόκολλα DMX, Art-net και sACN control, ενώ όλα τα LED υποστηρίζουν 16-bit dimming…

Οσον αφορά τα rider, απ’ ότι μάθαμε ήδη, προιόντα της εταιρίες θα κυριαρχούν στις παγκόσμιες τουρνέ πολύ μεγάλων ονομάτων πρώτης γραμμής που θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως...

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα νέα προϊόντα της Chauvet θα σας δώσουν στην PA Solutions…

Επαφή
PA Solutions

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση